Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

GAME-changers för hållbarhet - hur driva utveckling och gå före?

Konferens

Välkommen till årets GAME-dag där du får inspiration från företag och organisationer som ligger i framkant i hållbarhetsfrågor.

Vilka är trenderna, vad gör föregångarna och på vilket sätt driver de utvecklingen framåt? Och hur kan du i din verksamhet vara en del av den utvecklingen? Vi kommer ge olika perspektiv på hur man kan vara en GAME-changer genom:
- Ny teknik och innovation
- Ledarskap
- Lagstiftning/riktlinjer
- Kommunikation

Huvudtalare är Göran Carstedt som besitter lång erfarenhet från ledande befattning inom internationella organisationer från bland annat Volvo, IKEA och Clinton Climate Initiative.

Under dagen hör du också Katarina Gårdfeldt, föreståndare Göteborgs miljövetenskapliga centrum (GMV) och docent i oorganisk miljökemi som delar sin tid som föreståndare för GMV med att forska om global spridning och omvandling av kvicksilver i miljön och hur klimatförändringarna påverkar detta. På GAME-dagen representerar hon forskningssidan i ett panelsamtal om vad vi tar med oss av dagens inspirationsföreläsningar för att ytterligare stärka samverkan mellan forskning, näringsliv och myndigheter.

Konferensen riktar sig till dig som vill vara med och utveckla ett mer hållbart Västsverige, nätverka och ta del av inspirerande exempel.

Läs mer på GAME:s webbplats

Datum: 2017-10-18

Tid: 13:00 - 17:00

Kategorier: Hållbar utveckling

Arrangör: GAME - Göteborg Action for Management of the Environment

Plats: Hotell Riverton, Stora Badhusgatan 26, Göteborg

Evenemangslänk: Läs mer om GAME-changers för hållbarhet - hur driva utveckling och gå före?

Kontaktperson: Caroline Petersson

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2011-09-01
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?