GMV:s julkalender 2016: Globala målen för hållbar utveckling

Vid FN:s toppmöte den 25 september 2015 antog världens stats- och regeringschefer 17 globala mål för hållbar utveckling som ska uppnås till 2030. För att uppmärksamma de globala målen presenterar GMV ett mål varje dag i en julkalender, från första till sjuttonde december. Möt forskare på Chalmers och Göteborgs universitet som berättar om hur de arbetar för att bidra till de globala målen och läs om projekt som på olika sätt kopplar till målen. Den artonde december blir det en bonuslucka som räcker fram till julafton.

Läs om GMV och de globala målen

Sidansvarig: GMV
Sidan uppdaterades: 2016-12-05 22:34