Anmäl dig för nominering till COP23 i Bonn

Nyhet: 2017-06-01

Du som är forskare eller student vid Göteborgs universitet eller Chalmers har möjlighet att anmäla dig för att bli nominerad för ackreditering för COP23 i Bonn 6-17 november 2017.

Göteborgs miljövetenskapliga centrum är Göteborgs universitets kontakt för nominering till UNFCCC. Forskare på Göteborgs universitet, och Chalmers i mån av plats, inbjuds att anmäla sitt intresse. Anmäl dig till svane@chalmers.se senast 4 juli 2017

Anmälan ska inkludera Namn (enligt pass), födelsedatum, nationalitet, passnummer.

Nomineringsprocessen sker i 3 steg:

1. Nominering från GMV kontaktperson via UNFCCC:s online-system.

2. UNFCCC meddelar eventuell kvotering efter deadline för nomineringsprocessen (datum ej fastställd ännu).

3. Konfirmation av slutgiltig deltagarlista till UNFCCC (datum ej fastställd ännu).

En accepterad nominering (efter punkt 3 ovan) innebär att du har tillträde till COP23. Nomineringsbeslutet ger besked om du har tillträde till hela, eller delar, av mötet. De senaste åren har det varit stort tryck att bli nominerad, och vi har tilldelats en begränsad kvot för deltagande. Ange om du önskar delta hela perioden eller del av tiden och vilka dagar som isåfall är prioriterade. Finansiering av resa och boende under mötet måste ske från din institution, eller liknande organisation.

Har du frågor kontakta Maria Svane, GMV, svane@chalmers.se

Prenumerera på nyheter från GMV

GMV på twitter

Ta del av vårt nyhetsbrev

Här kan du ta del av de senaste nyhetsbreven från GMV med aktuellt inom hållbar utveckling vid GMV, Chalmers och Göteborgs universitet.

GMV:s nyhetsbrev vecka 26
GMV:s nyhetsbrev vecka 24