Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Utlysning av bidrag ur Adlerbertska forskningsstiftelsen 2017

Nyhet: 2017-04-20

Göteborgs universitet, Chalmers tekniska högskola, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Kungliga vetenskaps- och vitterhetssamhället i Göteborg har för år 2017 beviljats anslag ur Adlerbertska forskningsstiftelsen.

Adlerbertska Forskningsstiftelsen har sedan 1997 delat ut forskningsmedel med inriktning på Hållbar utveckling i ett helhetsperspektiv. Stiftelsen önskar stödja forskning som kan leda till förnyelse och nytänkande i samhällets uppfattning av ansvar och utveckling, och som kan förbättra förutsättningarna för allt liv på jorden.

Prioriterad forskning är forskning som har anknytning till FN:s 17 utvecklingsmål (UN Sustainable Development Goals 2015-2030) och/eller Sveriges miljö- och/eller klimatmål. Forskningen skall bidra till att något eller flera av dessa mål uppnås utan negativa konsekvenser för övriga av dessa mål.
Sista ansökningsdag är 9 juni 2017.

Läs om hur du på Chalmers ansöker

Läs om hur du på Handelshögskolan ansöker

Läs om hur du på Göteborgs universitet ansöker

AV:

Läs nyheter som RSS

Prenumerera på nyheter från GMV

GMV på twitter

Ta del av vårt nyhetsbrev

Här kan du ta del av de senaste nyhetsbreven från GMV med aktuellt inom hållbar utveckling vid GMV, Chalmers och Göteborgs universitet.

GMV:s nyhetsbrev vecka 46
GMV:s nyhetsbrev vecka 44
GMV:s nyhetsbrev vecka 42
GMV:s nyhetsbrev vecka 40
GMV:s nyhetsbrev vecka 38
GMV:s nyhetsbrev vecka 36
GMV:s nyhetsbrev vecka 34


PRENUMERERA

cyklar
Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2017-11-16
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?