Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • GMV söker ny föreståndare

  [2018-01-08] GMV söker ny föreståndare för att leda och driva verksamheten tillsammans med kunniga och engagerade medarbetare.

 • Så kan superhjältarna bli mer klimatsmarta

  [2018-01-08] Batman borde köpa second hand, Firebird satsa på biobränsle och Stålmannen kan gärna gå ner i vikt. Superhjältarna sabbar planeten - men professor Björn Sandén på Chalmers vet hur de kan bli mer klimatsmarta.

 • Grönska viktigt för stadsmiljö och hälsa

  [2018-01-02] Parker och grönområden betyder mycket för stadsmiljön. Urban grönska förbättrar stadens mikroklimat och luftkvaliteten. Grönområden kan också användas för rekreation och betyder mycket för den biologiska mångfalden.

 • Förödande konsekvenser för klimatet med tvågradersmål

  [2018-01-02] En ökning av den globala uppvärmningen med två grader jämfört med en och en halv kan orsaka mycket större konsekvenser än vad forskarna tidigare trott. Om medeltemperaturen ökar med två grader riskerar till exempel torra områden i Europa att bli öken.

 • Season greetings from Katarina Gårdfeldt

  [2017-12-19] Season greetings from Katarina Gårdfeldt, director of Centre for Environment and Sustianability, GMV.

Fler nyheter

Kalender

Till kalendern

Läs nyheter som RSS

Prenumerera på nyheter

Följ oss på twitter

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2017-04-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?