Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Utlysning: Samarbeta med Sydafrika inom hållbar utveckling

  [2018-01-19] Är du intresserad av att samarbeta med Sydafrika inom hållbar utveckling och lösningar mot att nå några av FNs globala mål i Agenda 2030?

 • Forskare lanserar nytt sätt att se på naturens värde för människan

  [2018-01-19] Genom att prata om "naturens bidrag till människor" istället för ¿ekosystemtjänster¿ kan naturens värde för människan ses ur ett mer komplett perspektiv, där även samhällsvetenskapliga och humanistiska insikter finns med i bilden. Det föreslår trettio internationella experter kopplade till den av FN initierade vetenskapliga expertpanelen för biologisk mångfald, IPBES.

 • 19 klimatprojekt blir verklighet 2018

  [2018-01-18] Under 2018 genomförs 19 nya projekt som beviljats medel ur Göteborgs universitets interna klimatfond, alla i syfte att genom olika åtgärder minska universitetets negativa klimatpåverkan. Klimatfonden är ett sätt för forskare, lärare, studenter och övriga anställda att aktivt delta i universitetets klimatarbete.

 • GMV söker ny föreståndare

  [2018-01-08] GMV söker ny föreståndare för att leda och driva verksamheten tillsammans med kunniga och engagerade medarbetare.

 • Så kan superhjältarna bli mer klimatsmarta

  [2018-01-08] Batman borde köpa second hand, Firebird satsa på biobränsle och Stålmannen kan gärna gå ner i vikt. Superhjältarna sabbar planeten - men professor Björn Sandén på Chalmers vet hur de kan bli mer klimatsmarta.

Fler nyheter

Kalender

Till kalendern

Läs nyheter som RSS

Prenumerera på nyheter

Följ oss på twitter

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2017-04-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?