Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Utlysning: Samarbeta med Sydafrika inom hållbar utveckling

  [2018-01-19] Är du intresserad av att samarbeta med Sydafrika inom hållbar utveckling och lösningar mot att nå några av FNs globala mål i Agenda 2030?

 • Forskare lanserar nytt sätt att se på naturens värde för människan

  [2018-01-19] Genom att prata om "naturens bidrag till människor" istället för ¿ekosystemtjänster¿ kan naturens värde för människan ses ur ett mer komplett perspektiv, där även samhällsvetenskapliga och humanistiska insikter finns med i bilden. Det föreslår trettio internationella experter kopplade till den av FN initierade vetenskapliga expertpanelen för biologisk mångfald, IPBES.

 • 19 klimatprojekt blir verklighet 2018

  [2018-01-18] Under 2018 genomförs 19 nya projekt som beviljats medel ur Göteborgs universitets interna klimatfond, alla i syfte att genom olika åtgärder minska universitetets negativa klimatpåverkan. Klimatfonden är ett sätt för forskare, lärare, studenter och övriga anställda att aktivt delta i universitetets klimatarbete.

 • GMV söker ny föreståndare

  [2018-01-08] GMV söker ny föreståndare för att leda och driva verksamheten tillsammans med kunniga och engagerade medarbetare.

 • Så kan superhjältarna bli mer klimatsmarta

  [2018-01-08] Batman borde köpa second hand, Firebird satsa på biobränsle och Stålmannen kan gärna gå ner i vikt. Superhjältarna sabbar planeten - men professor Björn Sandén på Chalmers vet hur de kan bli mer klimatsmarta.

Fler nyheter

Kalender

Till kalendern

Läs nyheter som RSS

Prenumerera på nyheter

Följ oss på twitter

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2017-04-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://gmv.gu.se/Aktuellt/
Utskriftsdatum: 2018-01-20