Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Medskapande för ett bättre lärande

Möte, Seminarium, Workshop

Vad kan vi lära oss av varandra och av den senaste forskningen för att nå bättre resultat i lärandet om hållbara städer och regioner?

Det är huvudfrågan på denna nätverksträff där vi under kreativa former processar fram erfarenheter, kunskaper och idéer som finns inom vårt nätverk. Inledningstalar gör Ingela Bursjöö, Göteborgs första grundskolelektor, med mångårig erfarenhet av lärande för hållbar utveckling.

De viktigaste resultaten och idéerna från samtalen kommer att presenteras för en särskilt inbjuden grupp av beslutsfattare, tjänstemän och forskare som får ge sin feedback på det som kommer fram.

För vem: Du som är lärare, pedagog, forskare eller på annat sätt arbetar med lärande om och för hållbar stadsutveckling.

Föreläsare: Ingela Bursjöö, Göteborgs första grundskolelektor, med mångårig erfarenhet av lärande för hållbar utveckling.

Datum: 2017-12-08

Tid: 13:00 - 15:00

Kategorier: Utbildning, Hållbar utveckling, Tvärvetenskap, Pedagogik och didaktik

Arrangör: Mistra Urban Futures i samarbete med GR Utbildning och Göteborgs miljövetenskapliga centrum

Plats: Göteborgsregionen (GR) Anders Perssongatan 8

Evenemangslänk: Läs mer om Medskapande för ett bättre lärande

Kontaktperson: Caroline Petersson

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2011-09-01
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?