Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Hållbar matkonsumtion för klimat och hälsa - flaskhalsar och utvecklingsmöjligheter

Seminarium

Fjärde seminariet i serien "Hållbar matkonsumtion för klimat och hälsa".


  • 16.30-16.30: Mötet startas, Anna Post och Agneta Sjöberg, institutionen för kost- och idrottsvetenskap.

  • 16.35-17.30: Är det bara bra att äta mer fisk- eller vad bör vi tänka på för hälsa och miljö? Friederike Ziegler, forskare Uthållig marin livsmedelsproduktion, RISE.

  • Fika/mingelpaus

  • 17.45-17.55: Storhushållet som aktör i matsystemet, Anna Post.

  • 17.55-18.40: The unique political nature of public catering: potential for future developments, Minna Mikkola, PhD, Ruralia institute, University of Helsinki.

  • 18.40-18.50: Avslutande diskussion.

Datum: 2017-12-07

Tid: 16:30 - 18:50

Kategorier: Hållbar utveckling

Arrangör: institutionen för kost- och idrottsvetenskap

Plats: Margareta Huitfeldts auditorium, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap, Läroverksgatan 5.

Kontaktperson: Agneta Sjöberg

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2011-09-01
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://gmv.gu.se/Aktuellt/Aktuellt+Detalj/?eventId=70136501213
Utskriftsdatum: 2017-12-17