Reality Studio: Co-creating Change Makers

Tid: 2021-04-20 kl 12:00,
Plats: Zoom webinar

Evenemangstyp: Föreläsning

På Global Sustainable Futures nästa webinarium presenterar Emilio Da Cruz Brandao och Shea Hagy Reality Studio, en undervisningsplattform kopplat till masterprogrammet Design and Planning Beyond Sustainability vid Arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, Chalmers. Även Mahmuda Alam från POCAA (Platform of Community Action and Architecture) berättar om erfarenheter från ett pågående samarbete i Bangladesh.

Tid: 2021-04-21 kl 09:00,

Evenemangstyp: Seminarium

Save the date! Mottagare av WIN WIN Gothenburg Sustainability Award 2021 offentliggörs på Agenda 2030 i Väst forumträff 21 april.

Urban Lunch-time: Vilken roll har "gestaltning" i Politik för gestaltad livsmiljö?

Tid: 2021-04-21 kl 11:30,

Evenemangstyp: Föreläsning

Gestaltning har fått en utökad betydelse inom samhällsplanering, vilket uttrycks i och genom politikområdet för gestaltad livsmiljö.

Sustainable Urban Blue Green Infrastructure - Optimizing socio-cultural and urban climate aspects of BGI from a geographical perspective

Tid: 2021-04-28 kl 12:00,

Evenemangstyp: Föreläsning

Welcome to this GAC Lunch seminar with Oscar Bäcklin.

Forskarfika: Can Sweden achieve negative C02- emissions?

Tid: 2021-04-28 kl 14:00,

Evenemangstyp: Seminarium

Varmt välkommen till Forskarfika, en ny aktivitet för Forskarnätverket för hållbar utveckling på Chalmers och Göteborgs universitet.

Efterspelet kring LAS: Hur blir det med kompetensutvecklingen i framtiden?

Tid: 2021-06-03 kl 13:00,

Evenemangstyp: Seminarium

Centrum för forskning om arbete och sysselsättning tillsammans med Centrum för Global HRM bjuder in till ett webbinarium på temat Efterspelet kring LAS: Hur blir det med kompetensutvecklingen i framtiden? Preliminärt datum 3 juni kl 13-15. Mer information kommer.

Re-opening the bin - Waste, economy, culture and society

Tid: 2021-06-10 kl 09:00,

Evenemangstyp: Konferens

The purpose of this transdisciplinary and international conference is to gather scholars from the social sciences and the humanities, from the global South and the global North, together with practitioners to critically discuss the places, roles and trajectories as well as the meanings, practices, and vocabularies of waste in culture, economy and society.

FÅ VÅRT NYHETSBREV

Få nyheter i din inkorg var tredje vecka om forskning, seminarier, konferenser och annat aktuellt inom hållbar utveckling vid Chalmers och Göteborgs universitet.

Bli prenumerant

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2017-11-21