Researchers Fika

Tid: 2021-12-14 kl 13:00,
Plats: Veras Gräsmatta, Vera Sandbergs allé 8

Evenemangstyp: Seminarium

Researchers Fika är en återkommande aktivitet för och med Forskarnätverket för hållbar utveckling vid Chalmers och Göteborgs Universitet, där (minst) två forskare håller korta presentationer kring ett gemensamt tema, följt av frågestund och diskussion. Temat för kommande fika är "How to achieve social inclusion through participatory design, childism and applied co-creation methodologies"

Föreläsare: Annelies Vaneycken, Lecturer in MA Child Culture Design and MA Embedded Design at HDK-Valand Academy of Art and Design Jeanette Sundhall, Senior lecturer in gender studies at the Department of Cultural Sciences Emilio da Cruz Brandao, Artistic teacher at the Department of Architecture and Civil Engineering and Director of Master¿s Programme Architecture and Planning Beyond Sustainability Chalmers University of Technology

Urban Lunch-time: Medborgardeltagandets effekter - Inställt

Tid: 2021-12-16 kl 11:30,

Evenemangstyp: Föreläsning

Detta Urban Lunch-time har tyvärr blivit inställt. Vi återkommer med nya datum för våren 2022.

Förtätning på rätt spår: #3 Konsekvenser av förtätning

Tid: 2022-03-23 kl 09:00,

Förtätning på rätt spår: #4 Fallstudier med utmaningar

Tid: 2022-04-26 kl 09:00,

En webbinarieserie om stationssamhällen

Förtätning på rätt spår: #5 Hur tar vi projektet vidare?

Tid: 2022-09-15 kl 09:00,

FÅ VÅRT NYHETSBREV

Få nyheter i din inkorg var tredje vecka om forskning, seminarier, konferenser och annat aktuellt inom hållbar utveckling vid Chalmers och Göteborgs universitet.

Bli prenumerant

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2017-11-21