Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Act Sustainable 2022 - Demokrati i ett föränderligt klimat

Aktivitet

Chalmers och Göteborgs universitets hållbarhetsvecka är tillbaka! Återigen kommer studenter, forskare, lärare och annan personal på universiteten få en hel vecka fullspäckad med inspiration, forskning och kunskap om hållbar utveckling. Evenemanget arrangeras som ett fysiskt arrangemang på ett campus nära dig!

Årets tema för Act Sustainable är Demokrati i ett föränderligt klimat (Democracy in a Changing Climate). Genom det här temat vill vi vidga deltagarnas förståelse för kopplingen mellan det samhälleliga och ekologiska klimatet. Hur påverkar de varandra och vilka synergier finns det i deras respektive utvecklingar på lång sikt. Vilka sociala effekter får klimatkrisen, och vilka sociala faktorer driver klimatkrisen framåt?

Läs mer om Act Sustainable och årets tema på hemsidan www.actsustainable.se (information på engelska)

Datum & tid: 2022-11-14 kl 08:00 till 2022-11-18 kl 17:00

Kategorier: Hållbar utveckling

Arrangör: Göteborgs centrum för hållbar utveckling (GMV)

Kontaktperson: Karin Bylund

Läs nyheter som RSS

Prenumerera på nyheter

FÅ VÅRT NYHETSBREV

Få nyheter i din inkorg var tredje vecka om forskning, seminarier, konferenser och annat aktuellt inom hållbar utveckling vid Chalmers och Göteborgs universitet.

Bli prenumerant

 

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2017-11-21
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?