Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Act Sustainable 2022 - Demokrati i ett föränderligt klimat

Aktivitet

Göteborgs universitets och Chalmers hållbarhetsvecka är tillbaka! Återigen kommer studenter, forskare, lärare och personal på universiteten få en hel vecka fullspäckad med inspiration, forskning och kunskap om hållbar utveckling.

Demokrati i ett föränderligt klimat
I år har Chalmers och Göteborgs universitets årliga hållbarhetsvecka Act Sustainable fokus på sambandet och utbytet mellan det sociala och det ekologiska klimatet. Årets tema: Demokrati i ett föränderligt klimat (Democracy in a Changing Climate) ska vidga alla deltagares förståelse för kopplingen mellan det samhälleliga och ekologiska klimatet. Hur påverkar de varandra och vilka synergier finns i deras respektive utvecklingar på lång sikt? Vilka sociala effekter får klimatkrisen, och vilka sociala faktorer driver klimatkrisen framåt?

Se årets fullspäckade program och anmäl dig här (information på engelska)

Forskarkonferens för hållbar utveckling
Act Sustainable Research Conference arrangeras 16-18 november som en del av Act Sustainable 2022. Temat för forskarkonferensen är Sustainability in times of declining democracy and increasing polarization: What knowledge and actions do we need?

Läs mer om Act Sustainable Research Conference och anmäl dig här (information på engelska)

Datum & tid: 2022-11-14 kl 08:00 till 2022-11-18 kl 17:00

Kategorier: Hållbar utveckling

Arrangör: Göteborgs centrum för hållbar utveckling (GMV)

Plats: Studenternas hus, Götabergsgatan 17

Evenemangslänk: Läs mer om Act Sustainable 2022 - Demokrati i ett föränderligt klimat

Kontaktperson: Karin Bylund

Läs nyheter som RSS

Prenumerera på nyheter

FÅ VÅRT NYHETSBREV

Få nyheter i din inkorg en gång i månaden om forskning, seminarier, konferenser och annat aktuellt inom hållbar utveckling vid Chalmers och Göteborgs universitet.

Bli prenumerant

 

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2023-08-17
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?