Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
GMV och våra verksamheter har sedan 1 januari 2024 uppgått i den nya organisationen Wexsus. Läs mer här www.wexsus.se
Måndag 15 januari 13:53

Livslångt lärande i arbetslivet

Seminarium

På det här seminariet diskuterar vi hur man kan organisera för lärande på arbetsplatsen, och vilka utmaningar och möjligheter som följer på detta.

Livslångt lärande kan vara en lösning på många problem. Många branscher brottas med kompetensbrist, där en lösning kan vara att utbilda befintlig personal. Samtidigt blir befolkningen allt äldre, och många kommer behöva jobba längre. Vad kan organisationer, chefer, och medarbetare göra för att skapa möjligheter för livslångt lärande? Vilka lärdomar kan forskningen bidra med? Välkommen till detta webbinarium med Cecilia Bjursell, Jönköping University, Per-Erik Ellström, Linköpings universitet och Jonas Olofsson, Malmö Universitet.

Seminariet är digitalt, länk skickas ut till anmälda inför webinariet. Seminariet är kostnadsfritt och riktar sig till alla intresserade.

Läs mer och anmäl dig här

Datum: 2023-04-25

Tid: 13:00 - 15:00

Kategorier: Hållbar utveckling

Arrangör: Centrum för forskning om arbete och sysselsättning (WE)

Kontaktperson: Sofia Hedström

Läs nyheter som RSS

Prenumerera på nyheter

FÅ VÅRT NYHETSBREV

Få nyheter i din inkorg en gång i månaden om forskning, seminarier, konferenser och annat aktuellt inom hållbar utveckling vid Chalmers och Göteborgs universitet.

Bli prenumerant

 

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2023-08-17
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?