Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

GAME-dagen 2018: Partnerskap och genomförande av Agenda 2030 i Västsverige

Konferens

Varmt välkommen till GAME-dagen 2018, med fokus på hur Västsverige kan bli ledande i partnerskap och genomförande av Agenda 2030.

Dagen kommer bland annat att bjuda på konkreta exempel på metoder och verktyg som redan idag används av företag och andra organisationer för att implementera de Globala målen i verksamhetsutveckling och strategiarbete, goda exempel på hur partnerskap mellan samhällets olika aktörer kan se ut i praktiken, kunskap och inspiration om möjligheterna med Agenda 2030 som en samlande kraft för arbetet med hållbar utveckling och fördjupade samtal om hur vi kan stärka partnerskapet mellan framförallt näringsliv, akademi, myndigheter och andra samhällsaktörer i Västsverige.

Du kan välja mellan att enbart anmäla dig till förmiddagens konferens, eller både till konferens och eftermiddagens workshop.

Mer information, program och anmälan

Gothenburg Action for Management of the Environment (GAME) är ett västsvenskt nätverk som för samman företag med myndigheter, forskningsorganisationer och civilsamhället med syfte att skapa nya förutsättningar för samverkan och innovationer kring hållbar utveckling i regionen. GAME:s styrgrupp består av representanter för västsvenska företag, forskningsaktörer samt samhällsaktörer. GAMEs projektkontor är baserat vid Göteborgs centrum för hållbar utveckling, GMV, vid Chalmers och Göteborgs universitet.


Datum: 2018-11-06

Tid: 09:00 - 15:00

Kategorier: Hållbar utveckling

Arrangör: Gothenburg Action for Management of the Environment (GAME)

Plats: ÅF-huset, Mässen plan 16 Grafiska vägen 2

Evenemangslänk: Läs mer om GAME-dagen 2018: Partnerskap och genomförande av Agenda 2030 i Västsverige

Kontaktperson: Caroline Peterson

Läs nyheter som RSS

Prenumerera på nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter i din inkorg varannan vecka om forskning, seminarier, konferenser och annat aktuellt inom hållbar utveckling vid Chalmers och Göteborgs universitet.

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2017-11-21
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?