Rethinking Higher Education 2020

Konferens

Students, teachers, researchers and other professionals are invited to a one-day conference on Saturday 28 March 2020 to discuss how to put the Sustainable Development Goals (SDGs) into action in our educational programs, research, and collaborations with society.

This conference is the second in a series, building on the conference "Rethinking Higher Education" held at Karolinska Institutet in March 2019. This conference offers an exciting forum for carrying forward the results from the first conference in 2019 where participants identified how universities can take responsibility for, and be inspired by, the Sustainable Development Goals in our activities.

Learn more about the conference at www.sdgsinhighered.se

Rethinking Higher Education 2020 is organised by the University of Gothenburg and Chalmers University of Technology in collaboration with Karolinska Institutet and the Royal Swedish Academy of Sciences.

Datum: 2020-03-28

Kategorier: Hållbar utveckling

Plats: Wallenberg Conference Center, Medicinaregatan, Göteborg

Kontaktperson: GMV

FÅ VÅRT NYHETSBREV

Få nyheter i din inkorg varannan vecka om forskning, seminarier, konferenser och annat aktuellt inom hållbar utveckling vid Chalmers och Göteborgs universitet.

Bli prenumerant

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2017-11-21