Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Resiliens och hållbar omställning - årets konferens med Agenda 2030 i Väst

Konferens

Årets konferens med Agenda 2030 i Väst, som arrangeras helt digitalt under två halvdagar 4-5 november.

Årets tema är lärdomar från corona-krisen för ökad resiliens och hållbar omställning. Bekräftade talare är bland annat Gabriel Wikström, nationell Agenda 2030-samordnare, Helena Lundborg Nilsson, regionutvecklingsdirektör för Västra Götalandsregionen och Stuart Templar, hållbarhetschef för Volvo Cars, ett av företagen som gått med i Green Recovery Alliance.

Läs mer och anmäl dig

Om Agenda 2030 i Väst
Agenda 2030 i Väst är ett öppet samverkansforum för näringsliv, akademi, offentlig och idéburen sektor i Västsverige som kan och vill bidra i genomförandet av de Globala målen. Forumet finansieras av Västra Götalandsregionen, Länsstyrelsen i Västra Götaland, Chalmers, Göteborgs universitet, IVL Svenska miljöinstitutet samt Polestar, och har sitt kansli på Göteborgs centrum för hållbar utveckling (GMV).

Datum & tid: 2020-11-04

Kategorier: Hållbar utveckling

Arrangör: Agenda 2030 i Väst

Plats: Digitalt

Kontaktperson: Caroline Petersson

Läs nyheter som RSS

Prenumerera på nyheter

FÅ VÅRT NYHETSBREV

Få nyheter i din inkorg varannan vecka om forskning, seminarier, konferenser och annat aktuellt inom hållbar utveckling vid Chalmers och Göteborgs universitet.

Bli prenumerant

 

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2017-11-21
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?