Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

A Global Sustainable Futures Event: Research collaboration in low- and middle- income countries - findings, lessons and ways forward for implementing Agenda 2030

Föreläsning

Samarbete över nationsgränser och akademiska discipliner är viktigare än någonsin. I praktiken står dock internationell samverkan ofta inför utmaningar som uppstår på grund av skillnader i sammanhang, incitament och traditioner. Vi är övertygade om att dessa kan övervinnas och att vi kan göra bättre ifrån oss och så mycket mer. Du är välkommen till en halvdagskonferens (9-12) som samlar personer med olika akademisk bakgrund och sammanhang (forskare) med ett gemensamt intresse att samarbeta över gränserna för att lära av varndra, dela erfarenheter och övervinna hinder.

Keynote: Professor Ernest Aryeetey, Secretary General, African Research Universities Alliance (ARUA) och Madelene Ostwald, docent och affilierad forskare, Chalmers tekniska högskola, "Omsätt vetenskap till policy och praktik" är inbjudna. Det kommer att finnas två spår (tracks) med ämnen och sessioner att välja mellan.

Se hela programmet och anmäl dig här
Registrering och check-in öppnar 8.45 25 nov 2020

Datum: 2020-11-25

Tid: 09:00 - 12:00

Kategorier: Hållbar utveckling

Arrangör: Global Sustainable Futures

Plats: Digitalt via Zoom

Kontaktperson: Olof Drakenberg

Läs nyheter som RSS

Prenumerera på nyheter

FÅ VÅRT NYHETSBREV

Få nyheter i din inkorg varannan vecka om forskning, seminarier, konferenser och annat aktuellt inom hållbar utveckling vid Chalmers och Göteborgs universitet.

Bli prenumerant

 

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2017-11-21
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?