Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
GMV och våra verksamheter har sedan 1 januari 2024 uppgått i den nya organisationen Wexsus. Läs mer här www.wexsus.se
Måndag 15 januari 13:53

Registreringarna till Act Sustainable är öppna!

Nyhet: 2020-10-06

Från och med nu är registreringarna till Act Sustainable öppna. Glöm inte att varje programpunkt kräver en egen registrering, men du kan anmäla dig till hur många programpunkter du vill.

För dig som är student eller anställd på Chalmers eller Göteborgs universitet deltar du i eventen via Zoom. Det ger dig möjligheten att delta aktivt, till exempel genom att ställa frågor till föreläsare eller på annat sätt reagera på innehållet. Det finns dock begränsade platser i Zoom och först till kvarn gäller!

För övriga deltagare finns vår live-stream på YouTube. Utvalda programpunkter kommer streamas på Göteborgs centrum för hållbar utvecklings YouTube-kanal. Där kan vem som helst titta, men möjligheten att delta aktivt är begränsad. Även detta kräver registrering

Länkar till de programpunkter du anmält dig till kommer skickas till din registreringsmejl några dagar innan evenemanget.

Om du har frågor, besök actsustainable.se för mer information eller maila Karin Bylund, projektledare för Act Sustainable, på karin.bylund@chalmers.se. Om du vill vara helt säker på att inte missa något följ Gothenburg Student Sustainability Hub på Facebook och Instagram. Inför och under veckan kommer vi fylla #ActSustainable2020 med info, inspo och en inblick bakom kulisserna.

Besök: actsustainable.se
Kontakt: karin.bylund@chalmers.se
YouTube: Gothenburg Centre for Sustainable Development
Facebook: GothenburgStudentSustainabilityHub
Instagram: StudentSustainabilityGBG

AV:

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2021-09-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
https://gmv.gu.se/Aktuellt/nyheter/Nyheter+Detalj//registreringarna-till-act-sustainable-2020-oppna-.cid1701968
Utskriftsdatum: 2024-04-20