OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!

Hållbarhetsveckan är igång!

Nyhet: 2019-11-04

Idag kickar Act Sustainable igång och fortsätter hela veckan ända till lördag med grandios avslutning på Högskolan för design och konsthantverk och Röhsska museet.

Studenter och personal på Göteborgs universitet och Chalmers får bland annat chansen att workshoppa, inovations-jamma, tävla, vinna och mycket mer. Allt för att inspirera, engagera och öka vår kunskap om hållbar utveckling. Här kan du ta del av hela programmet och du kan följa veckan i våra sociala medier på Facebook och Instagram!

Om du har några frågor får du gärna besöka actsustainable.se eller maila karin.bylund@gu.se.

FÅ VÅRT NYHETSBREV

Få nyheter i din inkorg varannan vecka om forskning, seminarier, konferenser och annat aktuellt inom hållbar utveckling vid Chalmers och Göteborgs universitet.

Bli prenumerant

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2018-08-17