Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Agenda 2030 i Väst söker student för avlönat uppdrag

Nyhet: 2021-11-09

Nu kan du som är student genom ett uppdrag för Agenda 2030 i Väst få en unik chans att bidra till satsningar inom hållbar utveckling i Västra Götaland. Målet med uppdraget är att ta fram ett underlag som ligger till grund för forumets strategiska prioriteringar mellan 2023 - 2025. Du får chansen att fördjupa dig i såväl forumets verksamhet som en överblick över det nationella och regionala Agenda 2030-läget.

Om Agenda 2030 Väst

Agenda 2030 i Väst är ett samverkansforum med syfte att engagera och stimulera till partnerskap mellan näringsliv, akademi, offentlig och idéburen sektor i Västsverige som tillsammans kan och vill bidra i genomförandet av de Globala målen. Forumet finansieras av Polestar, Chalmers, Göteborgs universitet, Högskolan i Borås, IVL, Västra Götalandsregionen och Länsstyrelsen Västra Götaland. Agenda 2030 i Väst arbetar med att sammanföra organisationer över såväl sektors- som verksamhetsgränser genom att skapa intressanta forumträffar som stimulerar till handling, en årskonferens, kommunikation och omvärldsbevakning, samt nätverkande. Nu söker vi en person som kan stärka vårt arbete under hösten 2021, med fokus på att kartlägga och analysera utfallet av forumets verksamhet inför framtagandet av en kommande strategi.

Dina arbetsuppgifter

Du har som uppdrag att samla in och analysera material från de olika seminarier, workshops och annat arbete som forumet genomfört mellan 2019 och 2021, samt att föra dialog med olika parter. Analysen ligger till grund för forumets nya strategi för 2023 – 2025 och ska ringa in framtida behov av aktiviteter i regionen. Analysen ska presenteras för finansiärsrådet under ett möte under våren 2022. Du kommer ha viss handledning av personal vid Agenda 2030 i Väst.

Kompetenser och färdigheter

Vid urvalet kommer stor vikt att läggas på personliga egenskaper och drivkrafter, där vi söker dig som är driftig, positiv och som gärna delar med dig av dina idéer. För att lyckas väl i rollen är det även viktigt att du kan arbeta självständig och att du på ett flexibelt sätt kan planera om vid ändrade omständigheter. För detta uppdrag är det meriterande om du:

  • Har läst kurser eller utbildning som relaterar till Agenda 2030
  • Är särskilt intresserad av organisationsutveckling
  • Är nyfiken och har god analytisk förmåga
  • Har erfarenhet och intresse av självständigt utredande arbete
  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Studerar vid ett lärosäte i Västsverige.


Uppdragsformat: Avlönat uppdrag

Omfattning: ca 80 timmar under hösten 2021 och våren 2022, fram till april 2022. Redovisning av uppdraget för finansiärsrådet sker vid ett möte under våren 2022.

Startdatum: Omgående

Agenda 2030 i Väst finns placerat vid kontoret för Göteborgs centrum för hållbar utveckling, GMV, vid Kapellplatsen i Göteborg, men arbetsuppgifter och handledning kan anpassas helt eller delvis till distansarbete beroende på rådande rekommendationer gällande Covid-19.

Ansökan

Ansökan görs till Karin Bylund, karin.bylund@gu.se och innehåller såväl personligt brev som CV. Skicka in din ansökan senast 26 november 2021. Du är även välkommen att kontakta Karin vid frågor om uppdraget. Lycka till!

AV: GMV

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2021-09-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://gmv.gu.se/Aktuellt/nyheter/Nyheter+Detalj//agenda-2030-i-vast-soker-student-for-avlonat-uppdrag.cid1733302
Utskriftsdatum: 2022-10-01