Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
GMV och våra verksamheter har sedan 1 januari 2024 uppgått i den nya organisationen Wexsus. Läs mer här www.wexsus.se
Måndag 15 januari 13:53

GMV arrangerar inte Act Sustainable i höst

Nyhet: 2023-06-02

Göteborgs centrum för hållbar utveckling, GMV, är inne i ett förändringsarbete och övergår snart i en ny organisation och får ett nytt verksamhetsuppdrag. Det innebär att GMV inte arrangerar Act Sustainable under 2023 – Chalmers och Göteborgs universitets gemensamma hållbarhetsvecka för studenter, lärare, forskare och annan personal.

Act Sustainable har i första hand gjorts för studenterna på Chalmers och Göteborgs universitet, och studenterna fortsätter vara en viktig grupp när den nya verksamheten etableras och får sin form under hösten. Målet är att den nya organisationen ska använda nya metoder och arbetssätt för att stärka samverkan för hållbar utveckling mellan akademin i Västsverige och andra samhällsaktörer.

Redan under höstterminen 2023 gör GMV ett större event, Agenda 2030 i Västs årskonferens - Tillbaka till framtiden, som är öppen för möten mellan akademin och viktiga samhällsaktörer. Studenter och andra hållbarhetsintresserade på universiteten är varmt välkomna att delta och bidra till konferensen.

Har du frågor om Göteborgs universitets hållbarhetsarbete, kontakta Eddi Omrcen, Eddi.Omrcen@gu.se, vid Sektionen för hållbarhet vid GU fastighet och hållbar utveckling. Sektionen för hållbarhet var tidigare en del av GMV men sedan årsskiftet tillhör den GU fastighet och hållbar utveckling.

Har du frågor om GMV och förändringsarbetet kontakta GMV@gu.se.

Läs mer 

 

AV:

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2021-09-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?