Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Missa inte Målmedvetenskap - Avsnitt 5 ute nu

Nyhet: 2018-05-18

I avsnitt 5 har Anne-Marie Tillman stafettpinnen och väljer att bjuda in Cecila Soler från Handelshögskolan i Göteborg. Cecilias forskning handlar om hållbar konsumtion med inriktning på hur konsumtionskultur och marknadsföring påverkar våra konsumtionsmönster. Cecilas intresse för och kunskaper om konsumtion gör att hennes val att ta med mål 12: Hållbar konsumtion och produktion till samtalet känns ganska naturligt. Lika naturligt som Anne-Maries val att ta med samma mål, då hennes expertis och intresse finns i produktionsdelen av mål 12. '

Vi får med andra ord chansen att lyssna in på ett samtal mellan två forskare med fokus i varsin ände av den kommersiella kedjan. Men vad har Zlatan med hållbar utveckling att göra? Svaret på det och mycket mer i avsnitt 5.

Till Målmedvtenskap!

AV: Hugo Gustafsson

Läs nyheter som RSS

Prenumerera på nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter i din inkorg varannan vecka om forskning, seminarier, konferenser och annat aktuellt inom hållbar utveckling vid Chalmers och Göteborgs universitet.

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2018-08-17
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?