Stefan and Eva - Knowledge and collaboration for a better future

Nyhet: 2017-12-18

Stefan Bengtsson, President and CEO of Chalmers, and Eva Wiberg, Vice-Chancellor of the University of Gothenburg, wish us all a Merry Christmas and a Happy New Year!

Follow the SDG Christmas Calendar 2017 and open 17 slots for a sustainable future!

Every day, from the 1st until the 17th of December, GMV presents one of the Sustainable Development Goals. Meet researchers from Chalmers University of Technology and University of Gothenburg in short filmed interviews where they explain why the goal is important for them and reveal who they want to invite for a "fika" (coffee) to discuss the goal further.

SDG Christmas Calendar 2017

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter i din inkorg varannan vecka om forskning, seminarier, konferenser och annat aktuellt inom hållbar utveckling vid Chalmers och Göteborgs universitet.

cyklar
Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2018-05-03