Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Utlysning av bidrag ur Adlerbertska forskningsstiftelsen 2017

Nyhet: 2017-04-20

Göteborgs universitet, Chalmers tekniska högskola, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Kungliga vetenskaps- och vitterhetssamhället i Göteborg har för år 2017 beviljats anslag ur Adlerbertska forskningsstiftelsen.

Adlerbertska Forskningsstiftelsen har sedan 1997 delat ut forskningsmedel med inriktning på Hållbar utveckling i ett helhetsperspektiv. Stiftelsen önskar stödja forskning som kan leda till förnyelse och nytänkande i samhällets uppfattning av ansvar och utveckling, och som kan förbättra förutsättningarna för allt liv på jorden.

Prioriterad forskning är forskning som har anknytning till FN:s 17 utvecklingsmål (UN Sustainable Development Goals 2015-2030) och/eller Sveriges miljö- och/eller klimatmål. Forskningen skall bidra till att något eller flera av dessa mål uppnås utan negativa konsekvenser för övriga av dessa mål.
Sista ansökningsdag är 9 juni 2017.

Läs om hur du på Chalmers ansöker

Läs om hur du på Handelshögskolan ansöker

Läs om hur du på Göteborgs universitet ansöker

AV:

Läs nyheter som RSS

Prenumerera på nyheter

Följ oss på twitter

cyklar
Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2017-11-30
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?