Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

INSTÄLLT Rekonstruktiv plastikkirurgi i en lågresursinställning i Afrika söder om Sahara

Seminarium

INSTÄLLT.

Blessing, en ung flicka i Nigeria, fångades i en husbrand och fick svåra brännskador som följaktligen gjorde att hennes käke, bröst och arm förenades när såret läkte. Hon övergavs och utsattes för alla slags övergrepp men förblev stark tills hjälp kom genom Children's Burn Foundation i Kalifornien och Radiance Sculpt-teamet i Nigeria. Dr Emmanuel Ehizome Esezebor, en expert på återuppbyggnad av brännskador, arbetar pro bono från Irrua, Benin City, i Nigeria, för att hjälpa Blessing och andra barn.

Dr Emmanuel Ehizome Esezebor besöker Göteborgs universitet nästa vecka och det är vårt privilegium att bjuda in till ett seminarium på Göteborgs centrum för hållbar utveckling, arrangerat av Global Sustainable Futures, 19 maj 2022 kl. 14.00-15.00. Detta är ett seminarium inte bara om enastående medicinsk hjälp och expertis, men lika mycket ett tillfälle att lära sig och diskutera mer om folkhälsan och de stora behoven hos många barn i Afrika söder om Sahara.

Global Sustainable Futures (GSF) är ett initiativ från Göteborgs universitet och Chalmers tekniska högskola för att underlätta och främja utvecklingen av partnerskap mellan forskare, lärare och studenter i Göteborg och partners i låg- och medelinkomstländer. GSF är en del av Göteborgs centrum för hållbar utveckling.

Välkommen!

Tid: INSTÄLLT
Plats: Göteborgs centrum för hållbar utveckling (GMV), Aschebergsgatan 44, Göteborg (buss- och spårvagnshållplats Kapellplatsen)
Frågor? Jan Riise, Global Sustainable Futures, jan.riise@chalmers.se
Dr Emmanuel Ehizome Esezebor är på Instagram: sök efter Radiancesculpt

Antalet platser är begränsat och tillgängligt enligt principen "först till kvarn".

Föreläsare: Dr. Emmanuel Ehizome Esezebor

Datum: 2022-05-19

Tid: 14:00 - 15:00

Kategorier: Vårdvetenskap

Arrangör: Global Sustainable Futures

Plats: Gothenburg Centre for Sustainable Development (GMV), Aschebergsgatan 44, Gothenburg

Kontaktperson: Jan Riise

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2023-02-22
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?