Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Posthantering

Inkommande post till GMV kommer i facket för inkommande i kopieringsrummet. Vi ansvarar gemensamt för att sortera posten i postfack.

Inkommande paket signeras av dig som tar emot (kan göras av alla) och ställs direkt utanför dörren hos den som står som mottagare.

Chalmers internpost hämtar och lämnar post cirka kl 10 varje vardag och tar även med sig utgående extern post med streckkod. Lägg posten i facket för Chalmers internpost/Extern post.

Göteborgs universitets internpost hanteras av Posten, som hämtar och lämnar cirka kl 10 och kl 15 varje dag. Lägg posten i facket för Göteborgs universitets internpost.
Observera att det för att skicka post internt inom GU krävs att box-nummer anges i adressen.

För extern post använder GMV kuvert med Chalmers streckkod på. Det går även att använda andra kuvert och klistra på streckkod. Ark med lösa streckkodsetiketter finns vid postfacken. Utgående extern post läggs i facket för Chalmers internpost/Extern post.

Bråttom med posten? Det går att skynda på sin post genom att posta den i den vanliga postlåda som finns på Vera Sandbergs allé, direkt utanför huset. Då behöver du sätta på frimärken, streckkoden fungerar ej denna väg
Det går också att lämna in post/paket på Posten, Coop, Kapellplatsen. Betala, ta kvitto och skicka in för ersättning.

 

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2017-08-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?