Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Björn Magnusson

Björn arbetar som miljö- och hållbarhetssamordnare för Göteborgs universitet och för Gemensamma förvaltningen. Inom miljöledningssystemet ansvarar Björn för området upphandling och inköp & återanvändning och avfall, vilket innebär att han bland annat medverkar med expertkunskap inom hållbar utveckling i samtliga universitetets upphandlingar, utvecklar hållbarhetskrav i samband med upphandlingar och genomför kompetensutveckling för personal avseende hållbara inköp. Björn har också arbetat som studierektor, studievägledare och studieadministratör i humanekologi och har arbetat med IT-frågor från inköp, utveckling, drift, forsknings- och undervisningsstöd. Han har undervisat inom Humanekologi, Museion, Social ekonomi och Miljö & Hälsa och forskat inom tvärvetenskap med bl a livscykelanalys och miljö & hälsa (Kosterhälsan).

Björn är utbildad fysiker med inriktning på experimentell fysik, elektronik och data med breddning inom humanekologi och arkeologi vid Göteborgs universitet.

Han har en Fil. Kand. i humanekologi och en Fil. Mag. i fysik.
Är också GMV:s IT-beställare
 

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2016-09-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?