Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Caroline Petersson

Caroline Petersson är projektledare på GMV sedan 2017 och arbetar huvudsakligen med att leda verksamheten inom nätverket GAME (Gothenburg Action for the Management of the Environment). Utöver det är hon bland annat biträdande samordnare för Göteborgs universitets räkning inom Mistra Urban Futures samt stöttar deras kommunikatörer med vissa uppgifter.

Caroline har en bakgrund som grundare och delägare av mediekooperativet Camino som sedan 2007 inspirerat till en hållbar livskvalitet genom ett eget livsstilsmagasin, föreläsningar och externa text-och bild uppdrag. Hon är utbildad informatör (yrkesutbildning) och har en kandidatexamen i Utveckling och internationellt samarbete från Storbritannien. Ett specialområde och stort intresse är hur vi skapar hållbara beteendeförändringar, exempelvis genom nudging (knuffar).

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2017-08-17
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?