Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Eddi Omrcen

Eddi arbetar som hållbarhetsstrateg vid Göteborgs universitet, vilket bland annat innebär att han arbetsleder miljöledningsgruppen vid universitetet. Eddi arbetar också bland annat med att säkerställa att Göteborgs universitet har en bra organisation och tillräckligt med resurser för att bedriva ett systematiskt och målinriktat miljöarbete på hela universitetet. Eddi ansvarar också för universitets nationella och internationella samverkan inom miljöledning och hållbar utveckling. Eddi representerar Göteborgs universitet bland annat i Advisory Committee for International Sustainable Campus Network (ISCN), UNEP:s nätverk Global Universities Partnership on Environment and Sustainability (GUPES) och Nationella nätverket för indirekt miljöpåverkan.

Eddi är utbildad företagsekonom från Handelshögskolan i Göteborg, med inriktning mot organisation och ledarskap. Han har forskat på miljöledningssystem, förebyggande miljöskydd, projektledning, temporära organisationer, evenemang, livscykelanalyser och organisering. Eddi har undervisat på universitet/högskola och i näringslivet kring miljöledning, projektledning, projektorganisation/-styrning, temporära organisationer, intraprenörskap, entreprenörskap.

eddi.omrcen@gu.se
0733-62 23 61

 

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2019-08-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?