Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Fredrik Högberg

Fredrik Högberg fokuserar i sitt arbete som miljö och hållbarhetssamordnare för Göteborgs universitet framförallt på utbildningsaspekten samt resor. I handlingsplanen för miljö och hållbar utveckling har universitetet ett uttalat mål, ”Universitetet skall öka och kvalitetssäkra integreringen av hållbar utveckling i utbildningen”, och detta är en viktig del av Fredriks arbete. I arbetet med att åstadkomma en hållbar resurshantering arbetar Fredrik även med organisationens resor på olika vis, genom uppföljning, utveckling och deltagande i relevanta projekt. Även universitetets klimatfond kommer att ingå i detta arbete. Fredrik är även miljösamordnare för Konstnärliga fakulteteten.

Fredrik har sin examen i humanekologi från Göteborgs universitet och har arbetat som både managementkonsult och miljökonsult i den privata sektorn samt som tjänsteperson inom miljöområdet i Borås, Kungsbacka och Göteborgs Stad.

Fredri Högbergfredrik.hogberg@gu.se
0766-18 55 38

 

 

 

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2019-08-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?