Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nathalie Bödtker-Lund

Nathalie Bödtker-Lund arbetar som verksamhetsledare för WIN WIN Gothenburg Sustainability Award (före detta Gothenburg Award for Sustainable Development). Sedan år 2000 har ett av världens främsta hållbarhetspris uppmärksammat framstående insatser över hela jorden. Utöver att belöna banbrytande gärningar, syftar priset också till att stimulera kreativitet och långsiktiga synergieffekter – till förmån för människan, naturen och vår gemensamma framtid. WIN WIN Award är också en plattform i Göteborg och VGR för hållbarhetsfrågor och nätverkande i nära samarbete med akademi, näringsliv och kommun/region.

Nathalie är utbildad projektledare och har många års erfarenhet av att starta och leda projekt men också av organisationsutveckling, verksamhetsanalys, kommunikation och marknadsföring, nätverksbyggande, partnerskap och samverkan.


Nathalie Bödtker-Lundnathalie.bodtker-lund@chalmers.se
0735-34 54 84

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2019-08-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?