Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Ullika Lundgren

Ullika arbetar som hållbarhetscontroller för Göteborgs universitet och som miljösamordnare för Naturvetenskapliga fakulteten. Ullika arbetar i huvudsak med övergripande miljöledningsfrågor och med samordning, planering och utveckling av Naturvetenskapliga fakultetens miljöarbete. Hon arbetar också med nationell och internationell samverkan, kompetensutveckling och kapacitetsbyggande om miljöledning och hållbar utveckling. Ullika ledde arbetet med att miljöcertifiera universitetets första enhet och har sedan 2004 arbetat med miljöledningsfrågor på alla nivåer inom universitetet. Hon har också initierat, och medverkar i, internationella projekt inom området med universitet i Norden, Europa och Latinamerika.

Ullika är utbildad marinbiolog vid Göteborgs universitet och har också studerat miljöledning och miljörevision vid Högskolan i Väst.
 

Ullika Lundgrenullika.lundgren@science.gu.se
031-786 98 70

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2018-08-24
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?