Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

GoCreate

Göteborgs stad sedd från ovanGoCreate är ett nätverk av medskapande processledare. GoCreates syfte är att lyfta betydelsen av, och öka kunskapen om, verkligt medskapande som medel att skapa hållbara samhällen. Vi tror att de som är berörda måste involveras i alla processer. Vi vill stärka arbetssätt och processer som är medskapande och därigenom tar tillvara kunskap, erfarenheter och en bredd av perspektiv. På så sätt kan lärande över gränser fördjupas, ny kunskap utvecklas och förändring bli möjlig.

Ett led i det arbetet är att utveckla en plattform för samverkan mellan forskare och praktiker med målet att utveckla gemensam kunskap och tydliggöra empirin kring medskapande och involvering av berörda, utifrån skiftande perspektiv från stads-och samhällsutvecklingsfrågor. Nätverket bjuder in till seminarier, studie- och coachingcirklar med mera.

Nätverket GoCreate består av aktörer som arbetar med design, genomförande och kvalitetssäkring av medskapande processer. Vi jobbar som egna konsulter och/eller som anställda i offentliga organisationer. Vi verkar i såväl kommunala, privata och ideella verksamheter. Vi kan bidra med kunskap om hur du kan arbeta medskapande och hur du kan designa en process. Vi kan fundera tillsammans hur det kan göras. Du kontaktar oss som enskilda aktörer och avtalar med oss var för sig.

Kontakt

Sophia Kaså, sophia.kasa@katalysator.nu

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2020-12-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?