Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Focali - Forests, climate and livelihood research network

Svenskt forskarnätverk med fokus på skog, klimat och fattigdomsfrågor

Flera svenska universitet och institutioner är representerade i Focali, däribland Chalmers och Göteborgs universitet. Nätverket koordineras av GMV och ämnar bidra med kunskap till svenska myndigheter och andra relevanta aktörer för att effektivt kunna använda skogsinsatser för att nå klimat- och fattigdomsmål.

Focali har ett formellt temasamarbete med the Swedish International Agricultural Network Initiative (SIANI) – ett Sida-finansierat nätverk med uppdrag att utveckla en kunskapsbas inom den svenska jordbruks- och utvecklingssektorn, för att ge en mer upplyst debatt och välgrundat beslutsfattande. Temasamarbetet ”Forests, Landscapes & Food Security” syftar till att väva samman Focalis kunskapsbas med SIANIs uttalade mål att bidra med kunskap för att garantera säker livsmedelsförsörjning för jordens befolkning.

Läs mer på focali.se

Kontakt

Malin Gustafsson
malin.gustafsson@gu.se

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2015-11-26
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?