Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Publikationer inom transdisciplinaritet och samskapande

  [2022-06-28] Varje år sammanställer Network for Transdisciplinary Research (td-net) en lista över nya nyckelpublikationer inom ämnet transdisciplinaritet och samskapande. I år platsar Urban Futures Kerstin Hemströms bok Transdisciplinary knowledge co-production: a guide for sustainable cities utgiven av Practical Action Publishing på listan.

 • Marin kolonilott och omställningshotell ska byggas i Frihamnen

  [2022-06-01] En mötesplats för framtidens mat från havet ska byggas i Frihamnen i Göteborg. Den består av en havsodling för alger och musslor och ett omställningshotell för hållbara lösningar. Allt ska vara klart att visas upp under Prototyp Göteborg som är en del av Göteborgs Jubileumsfirande sommaren 2023.

 • Arbetet med urbana stationssamhällen fortsätter

  [2022-05-16] Projektet Urbana stationssamhällen - realisering av potentialer i stationsnära områden har beviljats 4,7 miljoner från Trafikverket. Projektet, som startar i september, är en direkt fortsättning på det pågående projektet Urbana stationssamhällen - förtätning av stationsnära områden för god tillgänglighet. Den analys- och utvärderingsmetod som nu håller på att utvecklas kommer att testas tillsammans med kommuner i Göteborgsregionen.

 • Hur når vi en socialt hållbar bostadsförsörjning?

  [2022-05-12] Nu finns inspelningen från webbinariet Hur når vi en socialt hållbar bostadsförsörjning? som arrangerades den 25 april tillgänglig.

Fler nyheter

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2022-04-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?