Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Arbetet med urbana stationssamhällen fortsätter

  [2022-05-16] Projektet Urbana stationssamhällen - realisering av potentialer i stationsnära områden har beviljats 4,7 miljoner från Trafikverket. Projektet, som startar i september, är en direkt fortsättning på det pågående projektet Urbana stationssamhällen - förtätning av stationsnära områden för god tillgänglighet. Den analys- och utvärderingsmetod som nu håller på att utvecklas kommer att testas tillsammans med kommuner i Göteborgsregionen.

 • Hur når vi en socialt hållbar bostadsförsörjning?

  [2022-05-12] Nu finns inspelningen från webbinariet Hur når vi en socialt hållbar bostadsförsörjning? som arrangerades den 25 april tillgänglig.

 • Två nya projekt med Chalmersforskare drar igång

  [2022-03-14] Mellankommunal planering respektive design för ökad trygghet är fokus för två nya projekt. I höstas fanns det en möjlighet för Chalmersforskare att söka så kallad såddfinansiering tillsammans med representanter från övriga parter inom Urban Futures.

 • Urban Futures utforskas genom design

  [2022-02-14] Vad händer när designstudenter undersöker Urban Futures genom slöjd? Det testades under torsdagen den 10 februari i och utanför Urban Futures och Gothenburg Centre for Sustainable Development (GMV) kontor i Göteborg.

Fler nyheter

Kalender

Till kalendern

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2022-04-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://gmv.gu.se/urbanfutures/sv/aktuellt/
Utskriftsdatum: 2022-05-16