Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Omställningshotellet i fokus på Frihamnsdagarna 2022

Nyhet: 2022-08-23

Vi deltar även i år på Frihamnsdagarna den 25-27 augusti i Göteborg. Vi pratar om omställningshotellet och dess marina kolonilott, som utvecklas som en del av Prototyp Göteborg. Ses vi där?

Våra programpunkter:

Torsdag 25 augusti kl 15.30-17.00: Sjöpung, tång och medborgarlabb

Nu utvecklas ett omställningshotell med en marin kolonilott i Frihamnen. Hur ska denna samlingsplats för framtidsprototyper se ut? Kom och utbyt tankar och idéer om den nya mötesplatsen och smaka på framtidens mat från havet.

Läs mer

Lördag 27 augusti kl 15.00-15.45: Hur vill du se Omställningshotellet i Frihamnen växa fram?

Nu börjar en första prototyp och form av ett Omställningshotell växa fram i Frihamnen – en framtidskikare och mötesplats för samtal och experimentverkstad för omställningsfrågor. Möt och utbyt tankar och idéer kring Frihamnens nya mötesplats. Alla är välkomna!

Läs mer

Arrangörer

Båda tillfällena arrangeras tillsammans med Prototyp Göteborg (Stadsbyggnadskontoret, Göteborgs Stad och Göteborg & Co), Demokrati och Medborgarservice, Göteborgs Stad, Miljöförvaltningen, Göteborgs Stad och Göteborgs universitet (Centrum för Hav och Samhälle och Swemarc).

AV:

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2020-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://gmv.gu.se/urbanfutures/sv/aktuellt/nyheter/detalj//omstallningshotellet-i-fokus-pa-frihamnsdagarna-2022.cid1753283
Utskriftsdatum: 2023-01-30