Urban Futures events och webbinarier

Urban Lunch-time är en eventserie där vi främst sprider resultat som rör hållbar stadsutveckling från projekt inom Urban Futures och Mistra Urban Futures. Vi avslutar föreläsningen med möjligheten för dig som deltagare att ställa frågor till föreläsaren.

Vi riktar oss till dig som är forskare, praktiker, politiker, arbetar inom näringslivet eller helt enkelt är intresserad av våra ämnen och fokusområden.

Visa intresse och anmäl dig till utskick om Urban Futures event

Urban Lunch-times 2021

Se på vår första sida här (Hem) eller under Fliken Kalendarier, där hittar du aktuella webbinarier och anmäler dig.

27/1 Seed-projects: Developing new ideas
24/2 Urban Futures – nu och framåt
21/4 Gestaltad livsmiljö
25/5 CityAirSim – simuleringar av stadsluft

Genomförda Urban Lunch-times under 2020

8/12 - Accessible cities med Staffan Claesson, Framtiden Byggutveckling, Anna Olsson, Stadsbyggnadskontoret, Göteborgs stad och Åsa Lorentzi, Östra Göteborg, Göteborgs stad

24/11 Insatser i ”utsatta områden" – fungerar de? med Kim Roelofs, Malmö universitet

23/10 Det Urbana Stationssamhället - från 5 till 50 miljoner kronor genom ett organiskt processarbete med Anna Gustafsson, regionplanerare inom Göteborgregionen (GR).

16/9 Fallgropar i deltagandeprocesser

med Helena Kraff. Fallgropar i deltagandeprocesser och strategier för rättvist deltagande, exempel från ett deltagandeprojekt i Kisumu, Kenya.

18/2 När byråkrati och marknad ska förverkliga drömmar med Sara Brorström.

28/1 Hur bygger vi socialt hållbart? med Stefan Molnar och Karl de Fine Licht.

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2020-12-16