Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kontakta Centre for Sustainable Urban Futures

Urban Futures är ett internationellt forsknings- och kunskapscentrum som arbetar med hållbar stadsutveckling, en av dagens viktigaste samhällsutmaningar. Alla projekt som genomförs drivs tillsammans av praktiker och forskare med målet att förverkliga den rättvisa, gröna och tillgängliga staden.

Från och med den 1 januari 2020 ombildades Mistra Urban Futures tidigare plattform i Göteborg till Centre for Sustainable Urban Futures (Centrum för hållbar stadsutveckling/Urban Futures).

Hos oss arbetar personer med sakkunskap inom hållbar utveckling samt kompetens inom exempelvis projektledning, processer, facilitering, ekonomi, nyttiggörande och kommunikation. Sammantaget finns hos oss en bred kompetens för att kunna arbeta med uppdraget att skapa samverkan för hållbar utveckling inom och mellan Chalmers och Göteborgs universitet och ytterligare sex partners.

exterior Kapellplatsen

Kontakta Urban Futures

Vid Urban Futures arbetar personer med kunskap om hållbar utveckling och hållbar stadsutveckling. Vi är en grupp som har kompetens inom projektledning, processledning, forskning, facilitering, lokala, regionala och internationella samarbeten, event, kommunikation och mycket mer.

Sedan årsskiftet 2019/2020 finns vi organisatoriskt under GMV, Göteborgs Centrum för hållbar utveckling. Vi arbetar för att förverkliga hållbar utveckling och en hållbar stadsutveckling inom och mellan Chalmers tekniska högskola och Göteborgs universitet.


GMV har nyrenoverade lokaler

Vårt kontor på Aschebergsgatan 44 (alldeles vid Kapellplatsen och Landala torg) har renoverats, några av oss jobbar då och då på kontoret. De flesta av oss jobbar dock hemifrån (som många andra).
 

Besöka oss

Vill du besöka oss, kontakta någon av våra medarbetare enligt kontaktlistan nedan eller i högerkant. Vi finns på Aschebergsgatan 44, vid Kapellplatsen. Många jobbar just nu hemifrån, så hör av dig för att försäkra dig om att vi kan boka ett digitalt möte.

 

Kontakta Urban Futures

Marcus Jahnke
Verksamhetsledare, PhD
marcus.jahnke@chalmers.se
+46 (0)73 209 69 92

Kerstin Hemström
Projektledare, PhD
kerstin.hemstrom@chalmers.se
+46 (0)72 968 08 26

Ulrica Gustafsson
Projektledare och event, BSc
ulrica.gustafsson@chalmers.se
+46 (0)72 188 55 88

Jenni Strömstad
Projektledare, MSc
jenni.stromstad@gu.se
+46 (0)76 618 58 22

Sanna Isemo
Projektledare, MSc
sanna.isemo@chalmers.se
+46 (0)73 140 54 52

Sandra Valencia
Projektledare, PhD
sandra.valencia@chalmers.se
+46 (0)73 384 62 46

Jenny Sjödin
Kommunikationsansvarig, BSc
jenny.sjodin@chalmers.se
+46 (0)72 354 35 59

Postadress

Göteborgs centrum för hållbar utveckling, GMV
Chalmers, 412 96 Göteborg

Göteborgs centrum för hållbar utveckling, GMV
Göteborgs universitet
Box 170, 405 30 Göteborg

Besöksadress: Aschebergsgatan 44, Göteborg
Närmaste hållplats: Kapellplatsen

Vi arbetar tillsvidare hemifrån för att förhindra spridning av coronavirus. Du når oss via e-post och telefon.

 

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2020-11-02
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?