Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kontakta Centre for Sustainable Urban Futures

Urban Futures är ett internationellt forsknings- och kunskapscentrum som arbetar med hållbar stadsutveckling, en av dagens viktigaste samhällsutmaningar. Alla projekt som genomförs drivs tillsammans av praktiker och forskare med målet att förverkliga den rättvisa, gröna och tillgängliga staden.

Från och med den 1 januari 2020 ombildades Mistra Urban Futures tidigare plattform i Göteborg till Centre for Sustainable Urban Futures (Centrum för hållbar stadsutveckling/Urban Futures).

Hos oss arbetar personer med sakkunskap inom hållbar utveckling samt kompetens inom exempelvis projektledning, processer, facilitering, ekonomi, nyttiggörande och kommunikation. Sammantaget finns hos oss en bred kompetens för att kunna arbeta med uppdraget att skapa samverkan för hållbar utveckling inom och mellan Chalmers och Göteborgs universitet och ytterligare sex partners.

exterior Kapellplatsen

Kontakta Urban Futures

Vid Urban Futures arbetar personer med kunskap om hållbar utveckling och hållbar stadsutveckling. Vi är en grupp som har kompetens inom projektledning, processledning, facilitering, lokala, regionala och internationella samarbeten, event, kommunikation och mycket mer.

Sedan årsskiftet 2019/2020 finns vi organisatoriskt under GMV, Göteborgs Centrum för hållbar utveckling. Vi arbetar för att förverkliga hållbar utveckling och en hållbar stadsutveckling inom och mellan Chalmers tekniska högskola och Göteborgs universitet.


GMV förnyar lokalerna och flyttar tillfälligt

Våra kontor på Aschebergsgatan 44 ska renoveras och under tiden flyttar vi till Johanneberg Science Park på Sven Hultins plats 2. Vi är tillbaka på vår vanliga plats på Aschebergsgatan i slutet av maj 2020.

(Just nu arbetar de flesta av oss dock hemifrån, men vi bokar gärna ett möte digitalt). 
 

Besöka oss

Vill du besöka oss, kontakta någon av våra medarbetare enligt kontaktlistan nedan. Vi sitter i "Guldhuset" i Johanneberg Science park på Sven Hultins plats 2 (Chalmers Campus Johannebergs södra del mot Mossens idrottsplats). Närmaste hållplats är "Sven Hultins plats" där elbuss 55 har sin ändhållplats. Sök tider, linjer och näraliggande hållplatser på Västtrafiks webb. Här finns även ett trevligt café och flera lunchrestauranger.

 

Kontakta Urban Futures

Kerstin Hemström
Projektledare PhD
tf. Verksamhetsledare Urban Futures
kerstin.hemstrom@chalmers.se
+46 (0)72-968 08 26

Ulrica Gustafsson
Projektledare och event
ulrica.gustafsson@chalmers.se
+46 (0)72-18 85 588

Jenni Strömstad
Projektledare
jenni.stromstad@gu.se
+46(0)766-18 58 22

Annika Källvik
Kommunikatör 
annika.kallvik@chalmers.se
+46(0)768-53 78 46

Elma Durakovic
Projektledare (föräldraledig)
elma.durakovic@chalmers.se

Sanna Isemo
Projektledare (föräldraledig)
sanna.isemo@chalmers.se

Sandra Valencia
Forskare (föräldraledig)
sandra.valencia@chalmers.se

Jenny Sjödin
jenny.sjodin@chalmers.se
Kommunikationsansvarig (föräldraledig)

Postadress

Göteborgs centrum för hållbar utveckling, GMV
Chalmers, 412 96 Göteborg

Göteborgs centrum för hållbar utveckling, GMV
Göteborgs universitet
Box 170, 405 30 Göteborg

Besöksadress: Aschebergsgatan 44, Göteborg
Närmaste hållplats: Kapellplatsen

Vi arbetar tillsvidare hemifrån för att förhindra spridning av coronavirus. Du når oss via e-post och telefon.

 

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2020-04-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?