Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Året som gått och blickar framåt

  [2023-03-22] Urban Futures verksamhetsberättelse 2022 finns nu att läsa.

 • Forskarskolan Just Transitions söker doktorander

  [2023-02-16] Doktorandtjänster finns nu att söka på Chalmers, Göteborgs universitet och Linköpings universitet inom Forskarskolan Just Transitions med fokus på ledning och organisering för en rättvis klimatomställning.

 • 39 miljoner till forskarskola om rättvis klimatomställning

  [2023-02-07] Forskarskolan Just Transitions med fokus på ledning och organisering för en rättvis klimatomställning beviljas 39 miljoner kronor under fem år av Formas, det statliga forskningsrådet för hållbar utveckling. Flera doktorandtjänster går att söka redan nu.

 • Julhälsning från Urban Futures

  [2022-12-21] När vi gemensamt summerar 2022 är det mycket vi kan vara stolta över.

 • Chalmers stärker partnerskap med Östafrika genom SWEAFUN

  [2022-12-02] Att stärka partnerskap och bidra till hållbar utveckling inom strategiskt utvalda områden var på agendan när universitetsrektorer och ledande forskare från 11 universitet och 7 länder möttes för en strategisk och vetenskaplig workshop i Kigali 14-17 november.

Fler nyheter

Kalender

Till kalendern

Läs nyheter som RSS

Prenumerera på nyheter

FÅ VÅRT NYHETSBREV

Få nyheter i din inkorg var tredje vecka om forskning, seminarier, konferenser och annat aktuellt inom hållbar utveckling vid Chalmers och Göteborgs universitet.

Bli prenumerant

 

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2018-07-06
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?